به گزارش میراثآریا، محمداسماعیل اعتمادی امروز ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳ در خصوص حضور خراسان رضوی در نمایشگاه صنایعدستی اظهار کرد: سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی از ۲۳ الی ۲۶ آبان ۱۴۰۳ در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد. این نمایشگاه با شرایط متفاوتی نسبت به سالهای گذشته برگزار شد که میتوان به مواردی مانند حضور هنرمندان، اساتید و پیشکسوتان شاخص در سطح ملی و بینالمللی اشاره کرد.
معاون صنایعدستی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ادامه داد: معرفی شهرها و روستاهای جهانی و ملی، معرفی شرکتهای تعاونی و پیشرانان، حضور غرفه بومگردی، اجرای سیاه چادرهای عشایری با معرفی محصولات صنایعدستی، غرفه سوغات با الزام بستهبندی صنایعدستی، ثبتنام هنرمندان، صنعتگران و معرفی محصولات تولیدی آنان در سامانه فروش مجازی، اجرای ورکشاپ تولید صنایعدستی و هنرهای سنتی شاخص و حضور رایگان هنرمندان صنایعدستی در غرفه نیز از جمله برنامههای این نمایشگاه در سال جاری بوده است.
او تصریح کرد: با توجه به تاکید و اهمیت موارد فوق، معاونت صنایعدستی اداره کل خراسان رضوی از حدود یک ماه گذشته از شروع نمایشگاه، با برگزاری جلسات هماندیشی نسبت به برنامهریزی حضور فعال و موثر در این نمایشگاه اقدام کرد و جلسات مستمر با کارشناسان ذیربط، شهرداری، مرکز آفرینشهای آستان قدس رضوی و معاونت گردشگری اداره کل برگزار شد و در نهایت تصمیم بر آن شد تا طراحی سازه و غرفهسازی به مرکز آفرینشهای آستان قدس رضوی محول شود.
معاون صنایعدستی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت: طی ۲ هفته طرح نهایی، آماده و به تصویب شورای برنامهریزی اداره کل میراث فرهنگی استان نیز رسید. همچنین با توجه به تخصیص مساحت ۲۶۲ متر مربع در سالن شماره ۹، جزو ۴ غرفه بزرگ تخصیص یافته به استانها، تعداد ۱۵ غرفه و ۴ ورکشاپ در فضای مورد نظر پیشبینی شد. قسمت فضای داخلی غرفه نیز به VIP اختصاص یافته که تصویر بزرگی از ضریح منور امام رضا(ع)، زینت بخش آن بود.
اعتمادی اظهار کرد: با توجه به تقاضای زیاد هنرمندان صنایعدستی جهت حضور در نمایشگاه، با مذاکرات و پیگیریهای به عمل آمده از طریق معاونت صنایعدستی وزارت متبوع تعداد ۹ غرفه نیز در سالن ۱۰ به هنرمندان خراسانی اختصاص یافت. همچنین در فضای باز میانی غرفهVIP برای نخستین بار مجسمه چوبی یوزپلنگ ایرانی، اثر بسیار نفیس هنرمند نیشابوری استاد میبدی که با بیش از یک میلیون قطعه چوب ظریف به شکل تار مو و در ابعاد واقعی ساخته شده بود، قرار داده شد که توسط وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در اولین روز نمایشگاه رونمایی شد.
او تصریح کرد: از دیگر اقدامات انجام شده توسط معاونت صنایعدستی استان تهیه یک جلد گزارش معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه صنایعدستی خراسان رضوی بود که در آن تعداد ۲۹ اثر و جاذبه تاریخی و فرهنگی در ۱۴ شهرستان استان با مجموع مساحت ۱۷۰ هزار و ۷۶۸ و زیربنای ۳۷ هزار ۲۷۷ متر مربع و مجموع حجم سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیوت ریال معرفی شده بود و به حاضرین و بازدیدکنندگان از غرفه ارائه شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/
نظر شما